ΣΥΡΙΖΑ: Συμβολική κίνηση με έντονο πολιτικό περιεχόμενο η παρουσία Τσίπρα στην Κ.Ο.

0 comment
6043853 32
Κοινοποίηση

Ως συμβολική κίνηση με έντονο πολιτικό περιεχόμενο χαρακτηρίζουν στο CNN Greece συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία το απόγευμα της Πέμπτης, η οποία κράτησε περίπου δυόμισι ώρες και την οποία, μάλιστα, παρακολούθησε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας, εξάλλου, χειροκρότησε αρκετά σημεία της ομιλίας Κασσελάκη η οποία είχε αρκετές θετικές αναφορές στον ίδιο.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την επίθεση που εξαπέλυσε στους 11 αποχωρήσαντες («δεν θα τους συγχωρήσει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ»), εστίασε σε τέσσερις άξονες πολιτικής τους οποίους πρέπει να αναπτύξει το κόμμα του το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα: φορολογική δικαιοσύνη, διαβίωση κι ασφάλεια του πολίτη, καθώς και στεγαστική πολιτική.

Η όλη συζήτηση κινήθηκε σε χαμηλούς και τεχνοκρατικούς τόνους.

Πέρα από τον κ. Κασσελάκη, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, και τον τομεάρχη Οικονομικών, Νίκο Παππά (μίλησε για τον προϋπολογισμό) μίλησαν για τους τομείς αρμοδιότητάς τους ο βουλευτής Αργολίδας, Γιώργος Γαβρήλος (εργασιακά), η βουλεύτρια Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, (για την επιστολική ψήφο) και η βουλεύτρια Βορείου Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού (για θέματα παιδείας).

Στη συζήτηση έλαβαν μέρος και επικεφαλής Τμημάτων του κόμματος.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?