Συνδιοργάνωση Ημερίδας Επιμελητηρίου Πιερίας & ΣΕΒΕ με θέμα: «Παρουσίαση εξαγωγών Περιφερειακής Ενότητας – Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων

0 comment
Κοινοποίηση

Σημάνσεις vegan & vegetarian στην ανάπτυξη των εξαγωγών»

«Παρουσίαση εξαγωγών Περιφερειακής Ενότητας – Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων – Σημάνσεις vegan & vegetarian στην ανάπτυξη των εξαγωγών τροφίμων-ποτών & καλλυντικών»

Το Επιμελητήριο Πιερίας και ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους, ώστε οι επιχειρήσεις να ενημερώνονται, να εξελίσσονται και να συμβαδίζουν με τις ανάγκες των αγορών, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση εξαγωγών Περιφερειακής Ενότητας – Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων – Σημάνσεις vegan & vegetarian στην ανάπτυξη των εξαγωγών τροφίμων-ποτών & καλλυντικών», την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρες 19:00 – 20:30, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση των εξαγωγικών επιδόσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα ακολουθήσει, πλήρης ενημέρωση για τις σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας των τροφίμων, κατά τη διακίνησή τους σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής δεδομένων HellasTrace. Η πλατφόρμα απευθύνεται αρχικά σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονται φρέσκα προϊόντα και συγκεκριμένα φρούτα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παραγωγούς ακτινιδίων,  δεδομένου ότι στον τομέα αυτό υπάρχει ήδη πιλοτικό έργο, αποτελέσματα του οποίου θα παρουσιαστούν στην ημερίδα.

Στο τρίτο μέρος της ημερίδας θα γίνει ενημέρωση για τις πιστοποιήσεις προϊόντων ως vegan & vegetarian, και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η πιστοποίηση στις Ελληνικές εταιρείες στην προσπάθεια ανάπτυξής τους σε διεθνείς αγορές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις του τομέα των φρούτων, λαχανικών και άλλων φρέσκων προϊόντων: παραγωγούς, εμπορικές/μεταποιητικές, επιχειρήσεις διανομής, αποθήκευσης, 3PL, επιχειρήσεις Consulting, σχεδιασμού/υλοποίησης εφαρμογών.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?