«Σίριαλ» με τις νέες ταυτότητες – Περιμένουν με ξαπλώστρες έξω από το Τμήμα

0 comment
Κοινοποίηση

Συνεχείς και καθημερινές είναι οι ουρές που σχηματίζουν πολίτες έξω από αστυνομικά τμήματα ανά τη χώρα, προκειμένου να ανανεώσουν την ταυτότητά τους και να αποφύγουν έτσι τις νέες, οι οποίες θα έχουν ψηφιακή μορφή.

Οι εικόνες, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τραγελαφικές, καθώς πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το «τσιπάκι» που φέρεται να εμπεριέχουν οι νέες ταυτότητες. Στην Πιερία, μάλιστα, στήθηκαν και ξαπλώστρες έξω από την αστυνομική διεύθυνση, καθώς εκατοντάδες πολίτες περίμεναν με τις ώρες να βγάλουν ταυτότητα… χωρίς τσιπάκι.

Ουρές και αρνητές στο Περιστέρι

Ανάλογες ουρές, σύμφωνα με τον Alpha, σχηματίζονται και στο Περιστέρι, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι δεν θα παραλάβουν τις νέες, ψηφιακές ταυτότητες.

Τα επιχειρήματά τους σπάνια, έως και καθόλου, δεν έχουν επιστημονική εξήγηση. Σε αρκετές περιπτώσεις επικαλούνται τις «προφητείες των Αγίων», πέφτοντας έτσι θύματα των συνωμοσιολόγων.

Λιποθύμησε στην ουρά για τις νέες ταυτότητες στο Ηράκλειο
Ουρές έξω από Αστυνομικά Τμήματα και Μέγαρα συνεχίζουν να σχηματίζουν πολίτες, καθώς πηγαίνουν σε καθημερινή βάση για να βγάλουν ταυτότητα παλαιού τύπου, προκειμένου να μην παραλάβουν τη νέα, που θα βγει σε ψηφιακή μορφή.

Μάλιστα, μία γυναίκα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, λιποθύμησε σήμερα την ώρα που περίμενε στην ουρά.

Αστυνομικοί που αντίκρισαν το περιστατικό, τη μετέφεραν σε ένα σκιερό μέρος και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, αφού συνήλθε πλήρως, αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και ξανάπιασε θέση στην ουρά, για να βγάλει την ταυτότητά της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να πηγαίνουν από το βράδυ στο Μέγαρο και να κοιμούνται στο αμάξι για να ξυπνήσουν πρωί – πρωί και να πάρουν θέση ώστε να προλάβουν να βγάλουν την ταυτότητα.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?