Πολιτιστική ατζέντα Newsbomb.gr: Από την Επίδαυρο για θέατρο και μουσική στα παραδοσιακά πανηγύρια

0 comment
Κοινοποίηση

Η Αθήνα αδειάζει και ρίχνει ρυθμούς, καθώς χωριά και νησιά σφύζουν από ζωή και ετοιμάζονται να γιορτάσουν παραδοσιακά το Δεκαπενταύγουστο.

Η Αθήνα αδειάζει, οι τελευταίοι εκδρομείς ετοιμάζουν βαλίτσες για να γιορτάσουν το Δεκαπενταύγουστο σε κάποιο χωριό ή νησί και τα παραδοσιακά πανηγύρια στήνουν τραπέζια και κουρδίζουν όργανα για το «Πάσχα του καλοκαιριού». Και αν δεν διασκεδάσετε σε κάποιο από τα χιλιάδες πανηγύρια της χώρας μας, το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποια συναυλία ή θεατρική παράσταση θα βρεθεί στο δρόμο σας, καθώς οι Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιοί συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Το 7ο Μουσικό Φεστιβάλ Χίου ρίχνει αυλαία με την ξεχωριστή συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη και μια «πολύτιμη μοιρασιά ψυχής». Ο γνωστός τραγουδοποιός μαζί με την μπάντα του θα παίξουν ζωντανά στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην περιοχή Καστρομηνά, την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.

Σταμάτης Κραουνάκης, Μικρή Επίδαυρος

Ερως ανίκατε μάχαν, είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που έχει ετοιμάσει ο Σταμάτης Κραουνάκης στη Μικρή Επίδαυρο στις 12 Αυγούστου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικήςμουσικής, θα μας ταξιδέψει στην τρυφερή, τη σπαρακτική, την αγαπητική πλευρά τουγια μια μαγική βραδιά στη Μικρή Επίδαυρο. Έχει ετοιμάσει μια μεγάλη βόλτα σταερωτικά τραγούδια του μέσα στις δεκαετίες· τραγούδια που, όπως λέει ο ίδιος οσυνθέτης, «κάνανε παρέα στις συντροφιές των Ελλήνων στις μοναξιές, στις συνάξεις,στις ιδιωτεύσεις, από τα πολύ πολύ γνωστά μέχρι κάποια που άντεξαν στη σκιά για ν’αποκαλυφθούν σ’ αυτό το θέατρο των συνελεύσεων και των θυσιών». Special Guest Λυδία Φωτοπούλου.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?