Πιερία: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

0 comment
Κοινοποίηση

Συντήρηση οδοστρωμάτων της ΠΕΟ και τμημάτων επαρχιακών οδών της ΠΕ Πιερίας

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης-ασφαλτόστρωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, που πραγματοποιούνται, στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση οδοστρωμάτων της ΠΕΟ και τμημάτων επαρχιακών οδών της ΠΕ Πιερίας».

Το έργο χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την ΠΚΜ/ΠΕ Πιερίας, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών με κωδικό 2131ΠΙΕ001ΚΑΠ22.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών και συντήρηση για την βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ήδη πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μήκος 2,5 χλμ πλησίον του Αιγινίου του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εποπτείας του έργου από την Π.Ε Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου διενήργησε αυτοψία, για τη διακρίβωση της πορείας και της καλής εκτέλεσης των εργασιών, που στόχο έχουν την προσβασιμότητα και την ασφάλεια σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης της ΠΕ Πιερίας.

Όπως δήλωσε μάλιστα και η ίδια: «Με γνώμονα πάντοτε την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, προχωράμε με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση των έργων του τεχνικού μας προγράμματος για τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας».

olympiobima.gr

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?