Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: Έρχεται το 1ο «Olympus Αdrenaline and Nature Festival»

0 comment
Κοινοποίηση

Με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τη δημιουργία τουριστικών εμπειριών  

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ανάδειξη του πολυμορφικού, δυναμικού τουριστικού προϊόντος της Πιερίας που συνδυάζει παραδοσιακές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου  υπέγραψε, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου,  τη σύμβαση για την υλοποίηση μιας ακόμη στοχευμένης δράσης, αφιερωμένης στον Όλυμπο, με τίτλο  «Olympus Αdrenaline and Nature Festival».

Το  «Olympus Αdrenaline and Nature Festival»  θα λάβει χώρα στον Όλυμπο, το παγκόσμιο αυτό μνημείο φύσης και πολιτισμού με σκοπό την προβολή και την προώθηση των δραστηριοτήτων και των εμπειριών που αποκομίζει ο επισκέπτης του βουνού των θεών.

Θα είναι μια ιδιαίτερη πολυθεματική γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους πρόποδες του Ολύμπου και στο Λιτόχωρο, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Πιερίας, με παράλληλες δράσεις και στην ευρύτερη περιοχή του νομού.

Μέσα από το φεστιβάλ θα αναδειχθεί η δυναμική των ενεργειών που γίνονται από φορείς και ιδιώτες στην Πιερία, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες παρέχουν στους επισκέπτες του νομού μια διαφορετική, αλλά πλούσια βιωματική  εμπειρία τουρισμού.

Το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν επαγγελματίες, φορείς και σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό και τον τουρισμό εμπειριών, ενώ μέσα από μία μεγάλη έκθεση στο Λιτόχωρο, θα κάνουν γνωστές στο ευρύ κοινό τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Με αφορμή τη νέα αυτή δράση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αξιοποιούμε το μοναδικό φυσικό και πολιτιστικό κεφάλαιο της περιοχής μας, συνθέτοντας μια δυνατή τουριστική ταυτότητα της Πιερίας. Μέσα από τον Όλυμπο, που αποτελεί μια παγκόσμια αναφορά και ένα πολύ σημαντικό Brand Name, επιδιώκουμε να αναδείξουμε όχι μόνο το μυθικό βουνό των δώδεκα θεών, αλλά και συνολικά την περιοχή της Πιερίας.

Αυτό που επιθυμούμε είναι ο Όλυμπος να αποτελεί πόλο έλξης του Πιερικού τουρισμού και της συνολικής ανάπτυξης της περιοχής μας».

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?