Ο Γιώργος Καρανικόλας στην ΕΠΣ Πιερίας

0 comment
Κοινοποίηση

Στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, βρέθηκε χθές βράδυ ο Γενικός γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας, εκπροσωπώντας την ομαδα από τη Βόρεια Πιερία στις κληρωσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων,  για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού νωρίτερα πέρασε από τη Γραμματεία της Ένωσης και διεκπαιρέωσε από τους πρώτους, την έκδοση δελτίων των  μεταγραφές και άλλα θέματα του σωματείου πάντα έγκαιρα και χωρίς προβλήματα, σε τέτοιο σημείο που να σχολιαστεί ευμενώς απο τους Διοικούντες της εκτελεστικής επιτροπής της διοργανώτριας .

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Στέργιος Τόκας, αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία στάθηκε σε ζητήματα, που αφορούν τις διοργανώσεις όπως:

ασφάλιση παικτών, άδειες αγώνων από την Περιφερειακή ενότητα Πιερίας, Τρόπους διεξαγωγής των πρωταθληματων Α’,Β’ και Γ’ κατηγορίας,   νομιμότητα Προπονητών κ.α. 

Μάλιστα  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πιερίας κ. Στέλιος Καλαιτζίδης, ανέλυσε διεξοδικά το θέμα και έλυσε τις απορίες των ομάδων .

Στη συνέχεια αναγνώστηκαν από τον υπεύθυνο Γραμματέα της ΕΠΣ Πιερίας κ. Κώστα Φτεργιώτη τα αιτήματα των σωματείων σχετικά με τις έδρες

 ( κλειδάριθμος ), που όλα έγιναν δεκτά  και προχώρησαν οι κληρώσεις .

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Δημήτρης Τσακνάκης, για μια ακόμα φορά έπαιξε άψογα το ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης.  

Παράλληλα υπήρχε και μπουφές για τους παράγοντες των ομάδων .

Γενικά επικράτησε πολύ καλό κλίμα στη βραδιά του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου της Πιερίας και μακάρι έτσι να κυλήσει και η χρονιά στα γήπεδα .

Στη φωτό : Ο Γενικός γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας,  που εδώ και πολλά χρόνια κρατάει ψηλά το πρεστίζ του Αιγινιώτικου συλλόγου, συμμετέχοντας ανελλιπώς με την διαχρονική του παρουσία στις εργασίες της ΕΠΣ Πιερίας .

Ως γνωστόν η ομάδα μας  για τον θεσμό του Κυπέλλου Πιερίας στην Α’ φάση θα ταξιδέψει στο Λιτόχωρο, σε ημερομηνία που θ’ ορισθεί αργότερα και ημέρα Τετάρτη, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα, σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο θα έχει μια μικρή έστω … “απόχρωση” από τα παλαιότερα ντέρμπι των δύο ιστορικών Πιερικών σωματείων .

Ενώ στη πρεμιέρα του πρωτάθληματος ο Αιγινιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νεοφώτιστο, αλλά υπολογίσιμο Ερμή Εξοχής στο “Γιάννης Παραλυκιδης, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου .

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΌ ΑΣΤΈΡΑ ΕΥΌΣΜΟΥ 

Εξάλλου αύριο ο Αιγινιακός στις 6:00 μ.μ. θα κάνει πρόβα τζενεράλε στο τελευταίο του φιλικό αγώνα, ενόψει του καινούργιου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Πιερίας στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ και διαθέτει πολύ ισχυρό συγκρότημα .

Οι Προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Ντάμτσιος και Χρήστος Ζαρογιάννης θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν και αναμφίβολα ο κόσμος, που θα έρθει στο γήπεδο θα πάρει μια γεύση από αγώνα…

Πρωταθλήματος 

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?