Ολοκληρώθηκε η έκδοση, οριστικών ή προσωρινών, αποτελεσμάτων για όλες τις περιφέρειες της χώρας

by admin
0 comment
Κοινοποίηση

Τα προσωρινά αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης του υπο-Μέτρου 2.1 για τις γεωργικές συμβουλές του ΠΑΑ 2014-2020, που αφορούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, δεκαεπτά (17) αιτήσεις πιστοποιημένων Φορέων Παροχής Γεωργικών Συμβουλών που περιλαμβάνουν 141 Γεωργικούς Συμβούλους κρίθηκαν επιλέξιμες. Οι φορείς θα μπορούν να παρέχουν, μετά την ένταξή τους, συμβουλευτική υποστήριξη στους αγρότες κατά τη διαχείριση της εκμετάλλευσής τους, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Με τα σημερινά αποτελέσματα ολοκληρώνεται η έκδοση, οριστικών ή προσωρινών, αποτελεσμάτων και για τις δεκατρείς (13) Περιφέρειες της χώρας που αναφέρονται σε 85 αιτήσεις Πιστοποιημένων Φορέων και με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό ύψους 80 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι για όσες Περιφέρειες έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα μόνο προσωρινά αποτελέσματα, οι ανακοινώσεις των οριστικών θα γίνουν μετά την εξέταση τυχόν προσφυγών.

Το υπο-Μέτρο 2.1 συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο σε ποσοστό 100%.

Οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων, εκτός από τη δημοσιοποίηση στη Διαύγεια (https://diavgeia.gov.gr), αναρτώνται στις ιστοσελίδες του ΥΠ.Α.Α.Τ www.agrotikianaptixi.gr  και www.minagric.gr.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?