Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας κοντά στον Αιγινιακό

0 comment
Κοινοποίηση

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, έκδηλωσε έμπρακτα την στήριξη της στον Αιγινιακό, με μια σειρά ενεργειών, που προανήγγειλε προχθές
Συγκεκριμένα η κ. Μαυρίδου επισκέφτηκε τα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιαννης Παραλυκίδης” και συναντήθηκε με παράγοντες της ομαδας του Αιγινίου τονίζοντας χαρακτηριστικά : ” Ο Αιγινιακός δεν μας ζήτησε ποτέ κάτι, γιαυτό θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να βοηθήσουμε ως Περιφερειακή ενότητα Πιερίας την ιστορική ομάδα της Βόρειας Πιερίας .

Θα κατασκευαστεί σκέπαστρο στις κερκίδες του γηπέδου, ύστερα από αίτημα των Διοικούντων του Αιγινιακού και θα προβούμε σε ανακαίνιση των γραφείων ( έπιπλα κ.α ) .

Σε συνάντηση που θα προγραμματιστεί άμεσα στην Π.Ε. Πιερίας με το Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου θα γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός των έργων και η ενεργοποίηση τους, για τα οποία έχει ενημερωθεί ήδη ο Περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας” .
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΆΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η κ. Σοφία Μαυρίδου ζήτησε να εγγραφεί μέλος στον Αιγινιώτικο συλλογο και αφού κατέβαλε την ετήσια συνδρομή με το παραπάνω … προκαταβολικά στον μακροβιότερο παράγοντα του Αιγινιακού Γιώργο Καρανικόλα, η επιθυμία της έγινε πράξη .

Η κίνηση αυτή της Αντιπεριφεριάρχης μας δείχνει τον μεγάλο βαθμό ευσθησίας, που την διακατέχει πρός τον Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και όχι μόνο και αναμφίβολα είχε θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους του Αιγινίου .

Του Γιώργου Καρανικόλα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά του την Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας κ.Σοφία Μαυρίδου για την συμπαράσταση της πρός την ομάδα μας .

Παράλληλα η εγγραφή σας ως μέλος του συλλόγου μας αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας και αποδεικνύει την έμπρακτη αγάπη σας στον αθλητισμό και ειδικότερα στα σωματεία του Νομού μας, σε μια δύσκολη εποχή, που βιώνουν .

Μετά τιμής

Το Δ.Σ.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?