Η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά την περίοδο του Πάσχα

0 comment
Ανακοίνωση
Κοινοποίηση

Από το τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται ότι:

  • Η αποκομιδή των απορριμμάτων καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα πραγματοποιείται κανονικά.
  • Θα υπάρξει μια διαφοροποίηση μόνο στο νυχτερινό δρομολόγιο της Μ. Παρασκευής το οποίο αντί για την Μ. Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Μ. Σαββάτου.
  • Η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων θα πραγματοποιείται έως και την Μ. Πέμπτη ενώ θα ξεκινήσει και πάλι κανονικά την Τετάρτη 08/05/2024.
  • Την Δευτέρα του Πάσχα 06/05/2024 η αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά ενώ την Τρίτη 07/05/2024 (ημέρα κατά την οποία θα εορταστεί η εργατική πρωτομαγιά), θα γίνει αποκομιδή της ανακύκλωσης μόνο από το κέντρο της πόλης και την Παραλία Κατερίνης.
  • Η αποκομιδή των βιοαποβλήτων (καφέ κάδοι) την Μ. Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κανονικά ενώ την επόμενη εβδομάδα (της Διακαινησίμου) μετά την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως την Τετάρτη 08/05/2024 και το Σάββατο 11/05/2024.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας, τηρώντας το πρόγραμμα της υπηρεσίας μας να συμβάλλουν στην προσπάθεια των εργαζομένων της καθαριότητας να παραμείνει η πόλη καθαρή σε όλη την διάρκεια των εορτών.

Με τις καλύτερες ευχές μας για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?