Δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τους νέους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

0 comment
Κοινοποίηση

Οι σεφ Δημήτρης Δερμίσης και Γιώργος Μαυρόπουλος με τη βοήθεια των νέων της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, μαγείρεψαν  και προσέφεραν φαγητό στον ξενώνα του Συλλόγου Μεταμόρφωση.

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργάνωσε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της την δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς με τίτλο «Οι Chef μας μαγειρεύουν…για τον ξενώνα του Συλλόγου Μεταμόρφωση.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 20η Οκτωβρίου, η οποία έχει θεσπιστεί ως η «Παγκόσμια ημέρα των Chef» και την γιορτάσαμε φέτος με θέμα την Ιταλική κουζίνα. Οι νέοι της Μέριμνας με τη βοήθεια των σεφ Δημήτρη Δερμίση και Γιώργο Μαυρόπουλο προετοίμασαν συνολικά 180 μερίδες φαγητού, μέρος των οποίων διατέθηκαν στον ξενώνα Μεταμόρφωση.

Ο Πρόεδρος της Μέριμνας Δημήτρης Καραπούλιος τόνισε ότι μέσα από αυτή τη δράση οι άνθρωποι της Μέριμνας εκφράζουν την αναγνώριση και την αλληλεγγύη και σε άλλους φορείς για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Ο πατέρας Κυριάκος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας για αυτή την πρωτοβουλία καθώς και τους νέους της Μέριμνας οι οποίοι ,όπως επεσήμανε, κινητοποιούνται και δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε ευπαθείς ομάδες. Επίσης, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.Γεώργιου. Τέλος, οι σεφ δήλωσαν ότι συγκινήθηκαν και εντυπωσιάστηκαν από τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των νέων της Μέριμνας και δεσμευτήκαν ότι θα είναι δίπλα μας και σε άλλες αντίστοιχες δράσεις.

Ευχαριστούμε τους σεφ Δερμίση Δημήτρη και Γιώργο Μαυρόπουλο που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και όλους τους χορηγούς : Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Ολύμπου, Boskos Food,  Ratatouille, Εξοπλιστική Πιερίας, Πασχάλης Καλιός και Μύλοι Παγγέλα που βοήθησαν στην επιτυχία της δράσης.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?