Διανομή πληροφοριακού υλικού στον Σ. Σταθμό για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας

0 comment
εικόνα Viber 2024 04 09 10 59 24 219
Κοινοποίηση
  • Αντιδήμαρχος, Π. Ιορδανίδης: Οι δηλώσεις θα βοηθήσουν στη σύνταξη Πράξης Εφαρμογής

Σε διανομή πληροφοριακού υλικού προς ιδιοκτήτες ακινήτων συγκεκριμένων οικοδομικών τετραγώνων στη συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας, προχώρησε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δόμησης, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Δόμησης, Παναγιώτη Ιορδανίδη.

Σύμφωνα με το υλικό που διανεμήθηκε, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται εντός των Οικοδομικών Τετραγώνων 407, 420, 447Α, 447Β, 426, 426Α, 427Β, και οι Κοινόχρηστοι Χώροι μεταξύ των Οικοδομικών Τετραγώνων 447Α, 447Β, 447Δ, μεταξύ του Οικοδομικού Τετραγώνου 407 και της οδού Λ.Ιασωνίδη και βόρεια του Οικοδομικού Τετραγώνου 411, της εγκεκριμένης πολεοδομικής μελέτης Σιδηροδρομικού Σταθμού, καλούνται, για μια ακόμη φορά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, να προσέλθουν στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης, στον 2ο όροφο του Δημαρχείου, επί της πλατείας Δημαρχείου στην Κατερίνη, προκειμένου να υποβάλουν την προβλεπόμενη δήλωση ιδιοκτησίας των ακινήτων τους, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη της Πράξης Εφαρμογής.

Η δήλωση ιδιοκτησίας αφορά δικαιούχους και όχι ακίνητα. Σε περίπτωση που ένα ακίνητο ανήκει σε περισσότερα από ένα πρόσωπα, θα πρέπει να υποβληθούν τόσες δηλώσεις ιδιοκτησίας όσα είναι τα πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα επί του συγκεκριμένου ακινήτου. Η δήλωση ιδιοκτησίας υποβάλλεται ανεξάρτητα από το εάν το ακίνητο είναι οικοδομημένο ή αδόμητο.

Επισημαίνεται ότι δεν κρίνεται απαραίτητη η εκ νέου συμμετοχή στη διαδικασία υποβολής δηλώσεων για όσους κύριους και νομείς των ακινήτων έχουν ήδη υποβάλει δήλωση ιδιοκτησίας κατά την προηγούμενη πρόσκληση υποβολής δηλώσεων.

Για την υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας συμπληρώνεται το ειδικό έντυπο δήλωσης ιδιοκτησίας που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί είτε από τη Γραμματεία της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, είτε πατώντας τον σύνδεσμο https://katerini.gr/?p=41853 Η δήλωση υποβάλλεται στο γραφείο της Γραμματείας της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης στον 2ο όροφο του Δημαρχείου. Πληροφορίες: κ. Μπατσαράς Βασίλειος, Πολιτικός Μηχανικός. Τηλ.: 2351 350 481

«Παρά το γεγονός ότι από τον μήνα Μάρτιο είχαμε εκδώσει σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση προκειμένου να υποβληθούν από τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οικοδομικών τετραγώνων οι σχετικές δηλώσεις ιδιοκτησίας, εντούτοις προβήκαμε και σε διανομή πληροφοριακού υλικού, χέρι με χέρι και πόρτα – πόρτα, ώστε να κινητοποιήσουμε, έτι περαιτέρω, τον κόσμο για να προβεί στις δέουσες ενέργειες υποβολής ιδιοκτησίας μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά. Και για μια ακόμη φορά, καλούμε τους ιδιοκτήτες να προσέλθουν στην Υπηρεσία Δόμησης δηλώνοντας τις ιδιοκτησίες τους, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη της Πράξης Εφαρμογής», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Δ.Κατερίνης, Παναγιώτης Ιορδανίδης.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?