Πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό γεύμα της Ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης

0 comment
Κοινοποίηση

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου και πληθωρική  συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου το καθιερωμένο Φιλανθρωπικό γεύμα της Ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης. Η προσέλευση των ευλαβών ενοριτών και όχι μόνο, απέδειξε την αρετή της αγάπης που εδρεύει στις καρδιές όλων και τα φιλάνθρωπα συναισθήματα που εκδηλώνονται με κάθε ευκαιρία.

Την εκδήλωση άνοιξε η παιδική χορωδία της «Κιβωτού» με έντεχνα τραγούδια και ακολούθησε η χορωδία κυριών της Αγίας Άννας με παραδοσιακό πρόγραμμα. Εν συνεχεία το παιδικό – εφηβικό χορευτικό τμήμα της Ενορίας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ποικιλία τραγουδιών από το μουσικό σχήμα της ενορίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Σπυρίδων Κουλκουδίνας, εκπρόσωποι της Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου και του Βουλευτή κ. Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γεώργιος Μακρής, οι εκλεγέντες Περιφ. Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος και κ. Χρυσαυγή Δριστά-Λαφατζή και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο προϊστάμενος της Ενορίας Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι παντοιοτρόπως ενισχύουν τα έργα αγάπης του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στα μέλη του Δ. Σ. του Ε.Φ.Τ., τους χορηγούς της εκδήλωσης, τη χοροδιδάσκαλο κ. Βασιλική Τσαγανού, τα μέλη του μουσικού σχήματος κ. Στέφανο Βαρβαρέζο (ακορντεόν), κ. Γεώργιο Χρυσόπουλο (κλαρίνο) με τον υιό του Αντώνιο (τουμπελέκι), κ. Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο (φωνή) με τον υιό του  Παύλο (κιθάρα) και κ. Νεκτάριο Σίμο (φωνή), καθώς και τη διεύθυνση του κέντρου «Πιερίδα» για τη συμπαράσταση στο φιλανθρωπικό έργο.

Η Ενορία Αγίας Άννης εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν άφθονη τη χάρη του Θεού στη ζωή τους και υπενθυμίζει το Αγιογραφικό: «Ο ελεών πτωχόν δανείζει Θεόν» (Παροιμ. ιθ΄, 17).

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?