Πιερία: Υπό επίδραση κοκαΐνης οδηγούσε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο τον Απρίλη

0 comment
Clipboard01
Κοινοποίηση

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τον Απρίλιο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, Θεόδωρος Τσανακτσίδης, καθώς δήλωσε πως ο οδηγος του μοιραίου ΚΤΕΛ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης!

Συγκεκριμένα, στις 19 Απριλίου δύο αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης και παρασύρθηκαν από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαιναν 74 επιβάτες, τον περασμένο Απρίλιο.

«Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο οδηγός του ΚΤΕΛ οδηγούσε υπό την επίδραση κοκαΐνης. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικής μορφής. Από τη δικογραφία προκύπτει ότι δεν είδε καθόλου τα σταματημένα αυτοκίνητα», όπως ανέφερε ο δικηγόρος υποστήριξης των θυμάτων, Θεόδωρος Τσανακτσίδης στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων, το λεωφορείο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα αυτοκίνητα. Στη δικογραφία, μάλιστα, περιλαμβάνονται κλήσεις της Τροχαίας για 26 παραβάσεις ταχύτητας κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Ο οδηγός αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα αυτοκίνητα βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, επειδή το ένα εξ αυτών δεν ήταν ολόκληρο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

newsbomb.gr

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?