Παράθυρο γνώσης & ψυχαγωγίας  η Δημοτική Βιβλιοθήκη

0 comment
εικόνα Viber 2024 04 18 09 33 12 602
Κοινοποίηση
  • Καθημερινές οι επισκέψεις σχολείων όλων των βαθμίδων

Η μάθηση δεν καλλιεργείται μόνο μέσα στη σχολική αίθουσα αλλά και μέσα από επισκέψεις και εκπαιδευτικές εμπειρίες εκτός σχολείου. Ο λόγος για την επίσκεψη και ξενάγηση μαθητών – μαθητριών των τάξεων Α1 & Α2 του 3ου Δημοτικού Σχολείου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα με την ξενάγηση από τη Βιβλιοθηκονόμο, Βίκυ Κουκουλέκα έγινε ανάγνωση παραμυθιών που καλλιεργούν τη φαντασία και τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών, παραμύθια που οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν με ενεργό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.

«Ο ρόλος της Δημοτικής βιβλιοθήκης είναι σημαντικός, ιδιαίτερα όταν στοχεύει σε ένα απαιτητικό κοινό, όπως είναι αυτό των μικρών μας μαθητών. Στόχος μας οι υπηρεσίες που η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη προσφέρει στο μαθητικό κοινό να συνδυάζονται αρμονικά με την ψυχαγωγία και  εκπαιδευτικά προγράμματα. Εργαζόμαστε συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση» τονίζει σε δήλωσή της, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου.

Αντίστοιχες επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης γίνονται σε καθημερινή βάση από σχολεία όλων των βαθμίδων.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?