Η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης & πάλι σε δράση

0 comment
ΔΗΜΟΣ 1
Κοινοποίηση
  •    Γιάννης Ντούμος: Η μπάντα του Δήμου είναι ο πολιτισμός μας
  • Γιώργος Κοκαβίδης: Δυναμική επιστροφή της Φιλαρμονικής

Όλα και όλοι χθες ανήμερα της 25ης Μαρτίου ήταν στη θέση τους: τα κρουστά, τα κλαρινέτα, οι τρομπέτες και τα άλλα όργανα της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Μια αγαπημένη για τους κατοίκους μπάντα, που την είχαμε συνηθίσει διαχρονικά να «επενδύει» με τη μουσική της γιορτές και εκδηλώσεις, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σιγής, συμμετείχε και πάλι σε επετειακή εκδήλωση του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, πολυμελές σχήμα αποτελούμενο από 25 νεότερα και παλαιότερα στελέχη, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιάννη Τοπαλίδη, «έντυσε μουσικά», με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και άλλων εμβατηρίων την Εθνική μας Εορτή.

«Η μπάντα του Δήμου μας είναι ο πολιτισμός μας. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε προεκλογικά, εργαστήκαμε μεθοδικά, με στόχο η Φιλαρμονική μας να βρεθεί και πάλι στις επάλξεις των πολιτιστικών διαδρομών της Κατερίνης. Η  παρουσία της Φιλαρμονικής στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, αποτυπώνει τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Η συνταγή είναι εμείς όλοι να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική. Και συνεχίζουμε» σημείωσε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?