Η Άντζελα Γκερέκου φιλοξενήθηκε από τη Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

0 comment
Κοινοποίηση

Για τις υψηλές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού τη φετινή χρονιά, αλλά και για την ανάγκη υιοθέτησης πρακτικών που συμβάλουν στην αειφόρα οικονομία της φιλοξενίας, μίλησε η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η οποία ήταν καλεσμένη της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης με θέμα της εισήγησής της «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και τα Mediterranean Ηotels Β. Λάμπρου Α.Ε. και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των Αικατερινείων του Δήμου Κατερίνης.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ στην ομιλία της αναφέρθηκε στο πως ο αειφόρος – βιώσιμος προορισμός είναι εκείνος, όπου το σύνολο των τουριστικών δράσεων οφείλει να σέβεται το περιβάλλον, όπως επίσης και τον πολιτισμό του τόπου. Αναφερόμενη ειδικά στον Όλυμπο τόνισε πως αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο τόσο για την τοπική κοινωνία αλλά για ολόκληρη τη χώρα γιατί διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναδειχθεί σε κορυφαίο, διεθνές αειφόρο προορισμό.

Την έναρξη της εκδήλωσης την είχε η Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Ευθύμιου Μαυρίδη.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?