Εγκαίνια Μόνιμης Μουσειακής Έκθεσης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Επιμελητηρίου Πιερίας

0 comment
Κοινοποίηση

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Στόχος μας, οι επισκέψεις, ιδιαιτέρως των νέων ανθρώπων, στη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων, να γίνει η αφορμή, για πολλούς από αυτούς, να ενδιαφερθούν και να αγαπήσουν το επιχειρείν στη σύγχρονη μορφή του, ώστε να αποτελέσουν άξια μέλη της αυριανής παραγωγικής και καινοτόμου επιχειρηματικής κοινότητας»

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το πρωί, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Μόνιμης Μουσειακής Έκθεσης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων που στεγάζετε στο κτήριο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, παρουσία της Υφυπουργού Ανάπτυξης κας Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου, του Βουλευτή Πιερίας κ. Κομνηνού Δελβερούδη, της  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου, του πρ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Νίκου Βουλγαράκη, το Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γεωργίου Παπαδημητρίου, την εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου, κα Π. Μακρίδου, του Αναπληρωτή Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ρουκά, της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κα Ασημίνας Στρίμπα, του Υποδιοικητή 3ης  Υ.Πε. Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνου Χρίστογλου, του Δ/ντη της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γ. Μακρή και την Δ/ντρια της Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ν. Τριανταφυλλίδου,  μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, τοπικών παραγόντων και επιχειρηματιών.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας  κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, παίρνοντας το λόγο, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι η Έκθεση θα εξελίσσεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι παραχώρησαν αφιλοκερδώς τα σπάνια, συλλεκτικά, παραδοσιακά αντικείμενα, τα οποία έχουν εκτεθεί στο Μουσειακό Χώρο, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν για το Μουσειακό Χώρο, Μηχανικοί, Τεχνίτες, Διακοσμητές, το Προσωπικό του Επιμελητηρίου και τέλος ευχαρίστησε τη Μυράντα Παππά, που ασχολήθηκε με τη συλλογή και την επιμέλεια της Έκθεσης.

Για την πρωτοβουλία αυτή συνεχάρησαν το Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στο χαιρετισμό τους η Υφ. Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κομνηνός Δελβερούδης και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία  Μαυρίδου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης από την κα Μυράντα Παππά και προσφέρθηκε κέρασμα στο νέο, κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, στην ευρύχωρη βεράντα του τρίτου ορόφου του Επιμελητηρίου.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?