Διανομή εμφιαλωμένων νερών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων

0 comment
ΔΗΜΟΣ 1
Κοινοποίηση

12/06/2024 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Ιωάννη Ντούμου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, 11000 εμφιαλωμένα νερά φρόντισαν να προμηθευτούν και να διαθέσουν στους μαθητές/μαθήτριες όλων των βαθμίδων, ο Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

Τη διανομή των νερών από το Α’ και  Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, αντίστοιχα προς τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων συντονίζει ο  Αντιδήμαρχος, Γιώργος Κοκαβίδης.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες και σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο Δήμος Κατερίνης θέτει σε λειτουργία κλιματιζόμενους χώρους.

Συγκεκριμένα, από χθες Τετάρτη 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 21:00, για την προστασία των ευπαθών – ευάλωτων (άστεγοι κ.α.) ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες, τίθενται στη διάθεση των πολιτών οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:

– Στο Β ΚΑΠΗ (δημοτικό πάρκο). Επιπλέον, το τηλέφωνο 23510 79159 του Β΄ΚΑΠΗ θα δέχεται κλήσεις από πολίτες για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται σχετική συνδρομή και βοήθεια.

– Στην αίθουσα συνεδριάσεων (1ος όροφος) του Δημαρχείου Κατερίνης.

Παράλληλα,το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνηςαπευθύνει έκκληση στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να παραμένουν σε δροσερούς χώρους.

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?