Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή στους Παιδικούς Σταθμούς

0 comment
εικόνα Viber 2024 07 04 15 10 46 918
Κοινοποίηση

Με μια πολύχρωμη, γεμάτη χαμόγελα αποχαιρετιστήρια γιορτή στις εγκαταστάσεις τους, υποδέχτηκαν το καλοκαίρι, οι Παιδικοί Σταθμοί Λόφου & Κορινούκαθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Περίστασης.

Μαζί με τους γονείς τους, τα παιδιά το χάρηκαν και διασκέδασαν με κέφι, ενθουσιασμό, με πολύ παιχνίδι, μουσική και χορό.

Παρών στις γιορτές ήταν ο αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης, Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μια ακόμη εποικοδομητική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες και έμαθαν τι θα πει ομαδικότητα και συνεργασία, χάρη στην βοήθεια του προσωπικού και το αμείωτο ενδιαφέρον και μεράκι. Ευχαριστώ και εσάς τους γονείς που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας στους δημοτικούς παιδικούς μας σταθμούς. Από την πλευρά μου μπορώ να πω ότι θα είμαι δίπλα σας, τόσο για τις ανάγκες, όσο και για  την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές».

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?