Ανοίγουν η ΠΑΘΕ στην Πιερία και η ΕΟ Λάρισας – Βόλου

0 comment
Κοινοποίηση

Aίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των υπερβαρέων οχημάτων (άνω των 44 τόνων μικτού φορτίου), από το 471o χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης) έως το 400o χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) του αυτοκινητοδρόμου, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Επιπλέον σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλίας, αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου.
Η ανακοίνωση για την Πιερία

“Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, από ώρα 12:00 σήμερα (29 Σεπτεμβρίου 2023) αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των υπερβαρέων οχημάτων (άνω των 44 τόνων μικτού φορτίου), από το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης) έως το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) του αυτοκινητοδρόμου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, λόγω εξομάλυνσης των κυκλοφοριακών συνθηκών”.

Η ανακοίνωση για τη Θεσσαλία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, από τον κυκλικό κόμβο Πλατυκάμπου (χ.θ. 08+140) έως τα όρια ν. Λάρισας με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (χ.θ. 33+640).

makthes.gr

Related Posts

Pieriatv Png

Το pieriatv.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 200 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 . All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?